Majestry Love Biases affies
Anaa for short . Fabulous girl
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome

SPM ~ fighting !

forbidden tittle

Hi . Aku rasa dah terlebih lama tak update blog ni ==' Lol 
Aku tak ada benda nak update pon . Tak tahu nak post entry pasal apa 
Eh , Btw minggu ni minggu Graduasi :) Hari Khamis nanti graduasi . 
Tak sabar rasanya nak rasa hari graduasi tuh :DD Teehee . Tapi bila engat balik SPM is coming --'
Lepas ni mulalah aku busy dengan study homework latihan and so whatever .
Doakan aku berjaya ye kawan-2 semua ? Aku harap SPM ni bole score :) Amin 
Aku akan cuba untuk buat family - friends and orang-2 yang kenal aku bangga dengan aku . 
InsyAllah aku boleh buat yang terbaik tuk SPM nanti . Wish me luck eh ? 
SPM tinggal berapa minggu je lagi ni ;AAAA; seram sejuk aku dibuatnya . 
Lepas hari graduasi nanti aku update lagi kay kay ? mesti banyak cerita nak kongsi waktu tuh . 
Hari ni 14 oktober kan kan ? luse 16 oktober ? 
Hari lahir abang aku :) Mohamad ARif .. buat enty awal-2 nanti aku tak sempat nak buat mase birthday dia 
Happy Birthday to my big brother :D Me . Love . You . Always . 

He always Be Positive :) Mr Positive Ayep ~
Saturday, October 13, 2012 (11:41 PM)

OLD | NEW