Majestry Love Biases affies
Anaa for short . Fabulous girl
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome

SPM ~ fighting !

EL OH EL BD

haiii :) assalamualaikum semua :D 
lama kot aku tak update x)) busy sikit . sikit je . 
cewah act tade mende nak post , tuh aku tak update e____e' LOL 
pejam celik pejam celik RAYA dah nak dekat :) sekejap je rasanya PUASA tahun ni 
LUSA dah mula cuti ! woahhhhh ~ BEST :DDD hahaha eh tapi esok exam SEJ -.- pfftt
lepas tuh raya tahun ni tak bole nak enjoy sangat :/ TRIAL SPM lepas raya ==' damn 
wish me luck eh guys :D and wish all my friends luck :D DO THE BEST ! fighting !
maafkan aku bila ada buat salah kat korang :) terkasar bahasa ke kan :) 
ampun dan maaf ye :) dari hujung rambut sampai ke hujung kaki :) 
lepas raya insyAllah aku update lagi XP tunggu je lah yee . 
maybe lepas trial spm ? O.o entah bila aku update lagi x)) tunggu je sudah . 
k byee byee byee byee :PP imitating time . sore eyes xD 

HAPPY BIRTHDAY TO YOU 
TO YOU TO YOU NOW x)) wuhuuuuuu 


happy birthday to you dear :) 
- MURNI HASLINDAH -
Tuesday, August 14, 2012 (3:50 AM)

OLD | NEW