Majestry Love Biases affies
Anaa for short . Fabulous girl
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome

SPM ~ fighting !

20july2012

heyy thurr :))) heroooooooooo ~ assalamualaikum :D

hari ini merupakan hari JUMAAT bersamaan sehari sebelum kita berPUASA pada tahun ini ^^
itu dia ayat dramatic dah keluar dari fikirang aku -.- pfftttt . whatever XD LOL
maii maii ~ lai lai aku cerita sikit yang hari ni aku and kawan-2 aku jalan-2 untuk menikmati makanan sebelum puasa esok hati :DD
kami semua telah pun menjejakkan kaki di 2 tempat berikut -CITY SQUARE and KSL-
tujuan sebenar nak makan TUTTI FRUTTI and CREPE 2 U :)) ada satu lagi tambahan MCFLURRY
woot woot ^o^ nampak tak kami cukup makan sudah XDD melantak ~
just follow this picture , you'll know the story nae :DD
 the moment when you eat TUTTI FRUTTI with your lovely friends :)
the moment when u are eating CREPE with your friends :) sharing is caring ~

p/s : selamat menyambt hari ramadhan :)
Friday, July 20, 2012 (7:23 AM)

OLD | NEW