Majestry Love Biases affies
Anaa for short . Fabulous girl
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome

SPM ~ fighting !

NEW LOOK ???



finally aku bole guna blogskin --' thanks to yaya lavera :)
dia ajar ak kot . eh buatkan xDD haha 
thank yo very much yo 8DD -gembira tak terkata-
LOL ._. aku gna blogskin ni sebab aku dah malas nak buat sendiri benda-2 tu semua . lecah yo leceh
tapi sekarang agak rumit sikit nak guna blog ni D;
kena start belajar dari awal kan ? kay aku tahu aku tahu .
BTW . semalam aku tengok INKIGAYO 8D 
then akk aku pon mmg base tgk skali dgn aku lah . jap ag die tgk JJ PROJECT 
teros kata "COMEL SIAK DANCE DIE" XDD -terkesima-
lepas habis tu cm bse lah kol 9 kteorg online same :DD 
ape lagi die pii youtube bkak lah JJ PROJECT- BOUNCE 
kay kay xDDD die teros download guna roleplayer download XDD 
lepas tu rasa bangge eh dah download  xDD LOL  akk aku mmg cm tu
LOLS XDD btw ,dah nak naik skolah dah --' like usual lahh -malas-
HW satu ape aku tak buat kay tak buat ~~(-.-)~~
mane tak nye dari start cuti tu mmg aku tak bkak beg skolah --' err
malas tahap cipan dalam hutan hujan tropika ? wtfishh XDD
i feel a bit excited bile nak naik skolah ni sbnrnye :))
well . i rindu kawan-2 i tau >< engat i tak rindu ke >< dgn kerenah dorg tu :')
selalu buat i gelak XDD awww . i miss you guys so fawkingg damn mush :I
THAT'S ALL FOR NOW :DD

Wednesday, June 6, 2012 (10:56 PM)

OLD | NEW