Majestry Love Biases affies
Anaa for short . Fabulous girl
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome

SPM ~ fighting !

THE END OF HOLIDAY

LOLS . hey peeps x)) -smirk- 
i see i see . i guess you know that SCHOOL HOLIDAY is finally end ? luls x)
really ? i hate going to school (-.-) please gimmeh more holiday ? xDD
dari aku buat OH MY ENGLISH ! kat sini better aku buat dlm BM je >< fuuu
dah malam sangat ni . malas aku nak speaking bagaii ni kan x'D mmg tak rajin
BTW , tiba-2 pula rasa sedih dah nak naik sekolah ni (-.-) 
well , sepanjang aku cuti ni aku enjoy gila cuti . satu HW or buku aku tak sentoh .
online je lebih kan kan ? xDD dawwwww D; that's me :) 
i'll miss my awesome FB friends D'; gonna miss you guys so fawking damn much O.o
should i mention their name ? oh yeah i should xD thought they'll not read it :PP LOLs
to QILA - AKIM - HARRY - WAN - NISA - TOP -SHIN and other else c: 
i'm going to miss you guys kay xD best gila kenal dengan korang sume :') 
korang buat aku gelak :) senyum :) happy :) kekadg tu ade lah touching xD HAHA
dah naik sekolah ni sume busy lah dgn skolah kan . yesh aku tahu . aku pon cm tu 8D
kita tunggu lah cuti nanti kan :I cuti puasa kot (?) or cuti panjang (?) 
nampk noh aku tak sabar nak cuti kan kan ? :E itu mmg tak dpt dinafikan xD
so lastly ? we meet again bila CUTI sekolah :D 
sebab kebanyakan dari korang budak ASRAMA :') eiii >< 
yang kat ASRAMA ni leh nnti yang paling aku rindu kan ? 
yossss semestinya lah kan >< tak dpt contact lgsg --' 
mhahaha XD pape pon takce care weyh -lambai tangan- 
THAT'S ALL FOR NOW :)) hollybyee 

p/s : aku sayang(s) korang semua like my own FAMILY :') 
Saturday, June 9, 2012 (9:04 AM)

OLD | NEW