Majestry Love Biases affies
Anaa for short . Fabulous girl
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome

SPM ~ fighting !

COUPLE TEE :DD

HEY WADDUP READERS ? XDD LOL 
korang tahu tak ape tu COUPLE TEE ? 
dah tahu senyap je :) tak tahu meh aku bagi tahu korang 
COUPLE TEE ni macam baju untuk BF and GF 
couple t-shirt panjanye 8DD hollysweet damn ever :DD
act , aku tetiba je teringat pasal COUPLE TEE ni masa aku baca FF :) 
sweet gitu kan ;) and aku harap one day aku and future BF aku ada gak xDD hehe
TO MY FUTURE BOYFRIEND 
WHEN WE'RE BEEN TOGETHER I HOPE WE CAN HAVE COUPLE TEE 
AND PLEASE BE SWEET TO ME 8DD HAHAHA XD
FYI , aku single kay ==' tu yang aku kata FUTURE BOYFRIEND c:
setakat ni aku nak focus kat study dulu :3 -SPM-
GAMBAR ADA DI BAWAH 
PANDA COUPLE TEE *Q* cute :)
MICKEY MOUSE COUPLE TEE :))

yang lain pandai-2 korang lah cari sendiri xDD aku nak share sikit je :) that's all :D
Saturday, June 16, 2012 (12:40 AM)

OLD | NEW