Majestry Love Biases affies
Anaa for short . Fabulous girl
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome

SPM ~ fighting !


IT'S WAR

hey saya sayang awak gila babeng MIREU :3 

teeeetttttttt -.- kay FINee aku mengarot satt xD lawls 

actually tade ape nak cerita pon kat entry kali ni .-.

just nak bagi tahu yang aku akn mhadapi EXAM T.T 

secare jujonye aku tak penah ready bila start nak EXAM bagai ni :/

ini baru pertengahan tahun ._. belum masuk lagi dengan PERCUBAAN SPM kan ?

dan belum lagi masuk the real SPM >_< seramnye ~

hmmm ~ aku harap EXAM ni bole score lah :)) AMIN 

doakan aku yee ^^, 

kenelah cuti kejap dari menghapdate dan online sume ni kan kan ? 

tape-2 3 minggu je kan :D apelah sangat ~ ini sume utk kejayaan jugak :)) 

FIGHTING NANI !! FIGHTING !! :DD paii ~


Tuesday, May 1, 2012 (5:50 AM)

OLD | NEW