Majestry Love Biases affies
Anaa for short . Fabulous girl
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome

SPM ~ fighting !


THE END 
-waiting for their comeback soon-
huii ^o^ exam dah habis >< haha .
actually dah lama pun habis . tapi baru sempat n ajin nak update blog ni XD 
exam habis mmg habis -.- tapi markah hancuss aku rasa D; ahh .
tulah orang soh study tak mau --' buduh punya nani . 
kata nak banggekn family ? mana janji manismu ? xD cewah . hahaha 
hmmm . aku akan cuba untuk berubah juga nnti :'D harap dpt berubah . amin ~
BTW , tinggal bape hari lagi baru aku dpt cuti T^T kelas tambahan pulok 
tape lah . last kelas hari SELASE :DD lepas tuh cuti !! yay !! 
ande plan tak nak pii jalan-2 ? hm cm tak de 0_0 tp entahlah ~
aku rasa malas je nak kuar cuti-2 ni . dduk umah lagi bagus kan ? xD HW msty belambak --' dammit
dah lah aku tak de benda nak cerita pung sbnrnye -.- 
eh lupa lak . skrg bias no 1 aku LEE BYUNG HUN :DD oh baby baby >< 
YUH TAKE HIM TUH WILL DIE SOON ._. GET IT ? xD GOOD ! 
seriously dulu aku minat dia tak sgt-2 lah . tp bila start dorg COMEBACK lagu CRAZY 
terminat dia tahap maksima >< tak terkata dia mmg sumpah comel gila !!! kan dh puji >< 
LOL , btw , mmg sume rapper aku punya pung :PP 
MAD HUH ? STAY MAD BEB xD THAT'S THE FACT :3 thanks ~
-he's mine and always be mine peeps-
Saturday, May 26, 2012 (2:46 AM)

OLD | NEW