Majestry Love Biases affies
Anaa for short . Fabulous girl
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome

SPM ~ fighting !


~ NEW SKIN ~

JB is mine XDD 

NEW SKIN ?? oh kulit baru X)) OSHEM ~

nyotNyot ^o^ abaikan je lah eah :) 

OSHEM kita holiday ONE WEEKS :D yay !! 

tak sangke kita dah ade di bulan MARCH kan ? :O amazing ~

cepat sungguh masa berlalu TT_TT tup-2 dah nak SPM ._.|| erk ~

okay ~ secara jujonye exam bulan MARCH tuh mmg TEROK sesangat :'( maaflah ~

dah belajar bebetul dah ._.|| tapi tapi ~ msa exam arituh blurr pula TT_TT

yang paling worse aku rse PA kot O_O ermm ~ kita lmh PA sesgt lha ~ 

kalau markah rendah or whatever jak jgn mrah ~ aku dah study tp blank mse jwb soklan ~

nvrmd lh ._. exam yg lain hari aku buat yg trmmpu :)) maaf tk dpt bg result yg TBAIK >.<
doakan lah yee :)

pape pon ~ HAPPY ONE WEEKS HOLIDAY FOR YOU ALL ~ 

buatlah sesuatu yang berfaedah masa cuti nie :D *cewah* k that's all ~

ANNYEONG ! 

Saturday, March 10, 2012 (3:28 AM)

OLD | NEW