Majestry Love Biases affies
Anaa for short . Fabulous girl
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome

SPM ~ fighting !


HOT ISSUE -_-||

hellyeah D: all reader ^_________^ - big smile for yuh -

actually tajuk tuh tade kaitan sgt kot dgn cerita kali nie -_-||

okay move on ~ DON'T BE SO PROUD ~ agaknye tuh tjok yg ssuai 

jangan terlalu bangga dengan ape yang kita perolehi :D seperti 

JANGAN TERLALU BANGGA DENGAN PERCINTAAN ANDA :) 
* bila dah putus menangis tak sudah * x))

JANGAN TERLALU BANGGA DENGAN PERSAHABATAN ANDA :)
* bila dia khianati anda baru lah tersedar akan kepahitan persahabatan *

JANGAN TERLALU BANGGA DENGAN KEKAYAAN YANG ANDA MILIKI 
* bila ALLAH tarik balik semua baru lah anda menyesal *

JANGAN TERLALU BANGGA DENGAN KEPANDAIAN ANDA 
* kalau anda fikir anda pandai sangat lama-2 bole jadi dungu * xDD

senang cerita jangan lebih-2 sangat pasal benda-2 cm nie D:

takot pada akhirnya anda hilang kesemuanya sekali * ayat ape je kan *

aku rasa kebanyakan dari korang sume pnah buat cm ni dn rase cm nie kan ?

well tak dpt dinafikan aku pon pnh rse cm nie kot* 

and now aku tahu yang kita tak sepatutnya bangga sgt dgn ape yg kita ade :)) 

that's all for now :D  ANNYEONG !

p/s : aku tahu mengarot -_-|| aku tade idea lah ~ tbe-2 terfikir teros buat entri baru ._. tp tk thu nk cerita cm ne ~ sorry ~ 


Saturday, March 3, 2012 (7:58 PM)

OLD | NEW