Majestry Love Biases affies
Anaa for short . Fabulous girl
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome

SPM ~ fighting !


NOTHING TO SAYS -_-||

hey bebeh xD i'm so cool - i'm so cool :))

OKAY START - sejak akhir-2 nie aku dah tade idea nak update psal pe -_-

mane tah hilangnye idea-2 aku yang dulu [ cewah ] 

TAPI - kalau aku update pon sape yang bace kan ? tade kot ._.

sebab BLOG aku kan bosan - tak macam korang punye TT_TT

nak baca - baca lah ._. tanak benti cukup smpai di sini xD

--------------------------------------------------------------------

actually baru-2 ni aku dapat tahu perangai sebenar " DIA "

pewh kejam jugak awak nie kan ? ._. eh nasib saya REJECT awak dulu  -_-

yela dulu saya ANTI awak - pas tu SUKA awak - sekarang nak ANTI balik !

apeKEJADAHharemmNYEkauNIEbuatGIRLcmTUkan? -_- 

syukur sangat aku masih kekalkan STATUS SINGLE aku ni babeng kau ! 

hey awak ! lepas nie jangan nak mengade-2 dgn saye xD puffff ~ GTH lah ~

*FULLSTOP*

sekarang nie aku rasa aku tengah SAKIT ._. tadi aku nak pengsan oh kat sekolh T_T

DEMAM ke aku nie ? ==' tapi tak rasa cm demam pulak ~

okay whatever ! serious aku sakit ~ hmm ~ 

okay dah tade benda aku nak cerita kan lagi >o< 

" BEAUTIFUL SHOW " here i come :D B2ST ^o^ 

ANNYEONG !

fewitt ^o^ HUSBAND kita dah matang xD esok birthday HUBBY DONG JUN kita :) - he's mine forever -


luse BIRTHDAY bias [boyfriend] aku :)) kau jangan gataii nak amik die ^^

p/s : BTW . lagu NALINA memang DAEBAK :) ZICO xD

Friday, February 10, 2012 (1:13 AM)

OLD | NEW