Majestry Love Biases affies
Anaa for short . Fabulous girl
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome

SPM ~ fighting !

HOLIDAY - relax ^_^

ehem-3 :)) kitaa cuti 1 minggu tahu tak ? xD 

eh lupa pulak SALAM sejahtera semua :D *skema*

harap anda sehat selalu yee ^_^ kitaa pon sehat je lha :D 

kalau tak sehat tak lah menghupdate BLOG ini ~ lalalala ~

cuti ni for CNY lha kalau korg tak thu -_- 

aku tak de pape lha nak cakap ~ saje je nie nak post entri ~

kalau nak baca - baca lha - klau tak - kesah ke aku ? -_- 

nanti aku nak pii HANGOUT :)) - nak bg thu je -

ade orang nak PAYUNG [blanje] aku makan :D kah-3

insyALLAH menjadi seperti ape yang di rancangkan :)) - amin -

cuti akk aku balik :D abang aku pon balik cuti SEM .

aku SUKA cuti sebab bole sleep :))

aku TAK SUKA cuti sebab HOMEWORK banyak gilaa -_-

k BOII - ANNYEONG -

p/s : entah pape je aku nie -_-

Saturday, January 21, 2012 (4:43 AM)

OLD | NEW