Majestry Love Biases affies
Anaa for short . Fabulous girl
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome

SPM ~ fighting !

hoi hoi :))

hello hello *nyayi sikit lagu FT ISLAND*

dah lama tak buat entry kat BLOG nie kan kan kan ? ><

rindu gilaa nak menaip kat sini :)) 

sorry sorry sorry *nyayi lagu SUJU lak*

tada masa nak post cerita - and and tada pape pon nak cerita kat sini :))

dah dua minggu sekolah kan ? cepat kot mase blalu *

pas tu -_- banyak gilaa HW yang perlu di buat . lawl .

maklumlah calon SPM tuk 2012 kan -_- err . whatever .

eh :D kita ade beberape orang yang kita suke tgk muka die 

suke tgk muke jejake-2 tu dekat school >.< hehe 

HANDSOME - COMEL - SMART [abaikan -_-]

ANNYEONG !


KITA SUKA DIA NIE TAU :) jangan amik die eh ? - SE HUN-

p/s : bila tade cerita cm nie lah saye :)) peace (Y)
Sunday, January 15, 2012 (4:31 AM)

OLD | NEW