Majestry Love Biases affies
Anaa for short . Fabulous girl
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome

SPM ~ fighting !

kisah hari ini ^_^

wiki-2 ! assalamualaikum dan hey semua yang bace :))
hari neh kitee pegii BERTUNGKUS LUMUS siapkan PA ! [prinsip akaun]
awkk tahu tak gilee pening otak nani fikir -,- alhamdulillah siap juga :D
nani buat kire-2 tu macam nak 5 jam dok buat benda tu kan ~ akhirnye siap juga :))
SYUKUR sangat-2 dapat siap PA tu . hmm . lepas neh tinggal taip dlm COMP je lah ~
susah juga benda tu nak kene TAIP banyak-2 kan >.<
hari nie nani jalan-2 dengan abang n akk nani :) pegii mane je kott . tapi best lah .
actually nak teman akk beli barang utk bwk pegii POLITEKNIK die tu .
sedihnye die dah nak tinggalkn nani sorg-2 kat umah nie :(( tapii tape lah tuk study kan ?!
die pegii daftar hari AHAD - tapii esok dah mesti kene antar die pegii sane lah kan -
KEDAH dan JOHOR sangat jauh anda tahu ?! so kenelah siap awal-2 sikit .
esok kami pegii KEDAH . balik tu ? tak tahu lah bile kan .
moge perjalanan kami selamat :) amin ~ ANNYEONG !

p/s : baik-2 kat sane keyh sis :D mesti aku rindu kau nanti kan ? :( STUDY smart ! fighting ! aja aja fighting !
Friday, December 16, 2011 (6:16 AM)

OLD | NEW