Majestry Love Biases affies
Anaa for short . Fabulous girl
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome

SPM ~ fighting !

happy NEW YEAR ^^

helllooooooooooo reader :D LOL ~

hari tu aku ade buat ENTRY pasal back to school kan ? ><

tersalah lah aku kan ? sepatutnye NEW YEAR dulu bari SCHOOL -_- 

okay ! whatever ^______^

korang tahu kan esok NEW YEAR ? well tak thu tengok calender lah :)

AZAM BARU aku tak lah banyak -no idea-

-make my family happy ♥
-be a good person 
-become a SOLEHAH person 
-do my best for SPM - insyallah - 

HOPEFULLY i can make this for 2012 :)) -AMIN-

doakan lah aku dapat buat ni untuk tahun baru nanti 

aku harap sangat dapat buat yang terbaik untuk tahun 2012 nanti

yang paling penting SPM aku >.< harap aku lulus dengan cemerlang tiada yang gagal

so sekarang aku kena lah STUDY SMART -.- hehehe 

ANNYEONG ! -no idea- 

paii-II 2011 :)) welcome 2012 :)) 

-oppa oppa TROUBLE MAKER -


Friday, December 30, 2011 (8:34 PM)

OLD | NEW