Majestry Love Biases affies
Anaa for short . Fabulous girl
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome

SPM ~ fighting !

back to the SCHOOL ? o.O

BACK TO DA SCHOOL BACK-2 TO DA SCHOOL
salam sejahtera dan salam SATU MALAYSIA :)) *cewah*
okok . hari ni aku nak citer psaii nak naik schl dah na >< malaiih ahh !
pasaii paa mlaihh ? malas nak BELAJAR naa ! omgee >< hahaha xD
yang rajin nya nak jumpa kwan maa :)) rindu lah kan lama tak jumpa :D
semua dah READY dah :)) cuma aku tak READY kan HW aku lagi xD
kena buat lepas ni kan kan ? memeyh lah kena buat ^________^
oh yaa ! tahun depan SPM naa -__- cepat nye mase ni kan ? tup-2 dh nak SPM
kena lah aku STUDY SMART lepas ni -__- kena kurangkan buat ni :
1.tengok TV
2.online
3.mengutuk ? haha xD
FYI . aku suka buat perkara yang di atas tu lebih-2 :)) maklumlah bosan -_-
yang ke 3 tu tak lah selalu okay !! haha xD saje je mahu letak situ ayat tu :D
SPM candidate 2012 *fullstop* ANNYEONG !


p/s : happy birthday to OK TAECYEON :)) saje je letak gambar tu >< nak bg thu hang sume yg die ni HOT :)) haha xD 
Monday, December 26, 2011 (8:21 PM)

OLD | NEW