Majestry Love Biases affies
Anaa for short . Fabulous girl
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome

SPM ~ fighting !

GUESS what ? O.o

heyy there readers :D *malas nk ucap panjang*
hari neh nani dapat duit tu lah :D *RM100* 
bangge ?! bole lah kan ^__^ tapi bukan nani yang simpan ponn ~ 
my APPA soh msok BANK untuk mase dpan nani jugak >__<
tak dapat nak beli pape guna duit tu lah kan T_T ahh ~ never mind ~
okay next story pula lah *tak nak bangge sgt-sume dpt kodd*
tadi dea dan saya banyak kali terserempak mase kat school tau tau >_< 
saya RINDU dea lah T_T miss so so much !! lame awak tak message saya kan ?!
awak memang jahat gilerr dekat saya cozz buat saya cm neh kan ?
tapi tape lah :D awak pandang saya tadi pon dah cukop BAHAGIA neh *cewah*
for the last story *gambar atas tu lah* 
HOLIDAYY ! esok last school kodd * sukeee ~
tapi nnti RINDU classmate sya pulak kan ?! eottoke ?
bole message bole hang out bole tepon :] hehe ~
ANNYEONG !

p/s : HAPPY HOLIDAY JUGA KEPADA KORANG SEMUA YANG HOLIDAY NANTI OKAY ^^ 

esok birthday oppa kan ? JINYOUNG oppa :] 
SAENG-IL CHUKHAMNIDA to u oppa :D 
oppa sayang saya dalam B1A4 !! jgn amik dea !

Thursday, November 17, 2011 (1:23 AM)

OLD | NEW