Majestry Love Biases affies
Anaa for short . Fabulous girl
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome

SPM ~ fighting !

comeback again - JEBAL -

* I WISH YOU WERE HERE *
tiada kata-2 pembuka - nani tengah sedih tahap gaban -
actually kisah die bermula dari - kawan FB nani dah pon hilang di dunia FB -
maksudnya acc FB die dah tiada :( - nani tak tahu kenapa dengan die tu -
jyeahh ! nani dah macam rapat lah jugak dengan die dekat FB tu kan !
tiba-2 die HILANG ( O.o ) - mestilah sedih dan kecewa kan -
okay - FB die dah taleyh pegii dan memang taleyh buat ape lagii dah -
TERKILAN gilakk neh dengan ketiadaan die tu =.='' wuuuuu ~ 
harapan nani bile nani online FB die punye FB ada balik - hopefully -
ya ALLAH tolonglah makbulkan DOA saya yang ini :(( aminn ~

p/s : if he's back again - i will never let u go - u ask me to wait for u - and i will wait till u comeback - don't make me suffer like this - please comeback - JEBAL -

Friday, November 25, 2011 (6:13 PM)

OLD | NEW