Majestry Love Biases affies
Anaa for short . Fabulous girl
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome

SPM ~ fighting !

EXAM lagi

assalamualaikum and annyeong all reader :)) [tak pyh nk smile lh lau EXAM]
naik cuti nie ada EXAM lagi !! grrr !! macam mau bako je PAPER itu !
PRINSIP AKAUN dan ICT -.- satu haper pon tak bkak - berbahok bku sy dh !
hari ISNIN pulak kene PULANG BUKU TEKS *arhhh ! bebanan buat sy t'bantot lg* ngee ~
CIKGU-CIKGU ! bole saya bawak TROLI tak pegi pulang buku nnti ?! 
bole lah kalau tak reti malu kan -.- 
masa-masa mcm nie lah ada BOYFRIEND best ^^ kahkahkah !
awak awak bole bwak kan buku teks saya tak ?! 
kalau BF yg sweet --> meh sini sy bwakkn awk pnye :D ngeee ~
klau kene BF xsweet .. mcm haremmmm --> kau sape nk soh aq bwk bku kw ?! errr !
TET * tetibe saya jadi merapu mengarot tak tntu psal -.-
ohh ! kenelah bwak sndri buku teks tuh mcm bse :D 
saya ad BF tapi semua dekat KOREA sane :)) SUAMI saya pon dekat KOREA :D
hahahahahhahahahahahahahahahaha
maaf lah saya tak sempat nak buat apa-apa sebab nak exam agie nie 
ANNYEONG !


p/s : kalau buat ENTRI pagi-pagi mcm nie jadinye - kegedixx an melanda di pg hari XD
Wednesday, October 26, 2011 (6:13 PM)

OLD | NEW