Majestry Love Biases affies
Anaa for short . Fabulous girl
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome

SPM ~ fighting !

MEREKA ^^

assalamualaikum dan selamat sejahtera semua pembaca BLOG ini [ayt xley go]
dah lame kan aku tak update pasal kehidupan aku ?! [kpop jea]
okay ! chill ~ sekarang aku nak tulis pasal kawan2x aku lah eh ?!

kebanyakan orang tahu bahawa aku nie tak banyak kawan mase dahulu kale [cm dh lame sngt jea]
dulu kale ? yess ~ mase skemah2 dulu lah !! time sekolah rendah =.=''
aku nie pemalu orangnye ^^ betul lah !
tapi sejak naik menengah ^^ hee~ dah menjadi2x lah aku kan ?
hasutan2x kian merebak...membuatkan aku jadi sedikit jahat >.^
eh ! telebih citer pulak dah aku nie ----> ok go !

\
GENG GAGAK MERAH [jgn tnye knp??]


CIK YURA ^^ NURUL AZURA
die nie sporting jea !
kdg2 tuh agak *S* [phm2 r][sume jnis S ad pd die]
CUTE :: CANTIKK :: CUNN
peminat KPOP jgk [same mcm aku] ^^
SARANGHAE kawan >.^


MURNI HASLINDAH ^^ CIK MOON
ske prasan lah die nie !
ag2 klau ad petikan berikut *NEW MOON* *NILAI MURNI*
konon2 glemer lah name die tuh =.='' hahaha
CANTIKK :: CUNN :: HOTT
sayang kau lah kwan ^^


SHAMIE MICHIKO [FB] ^^ CIK SYANI
die nie aku rse tade nilai2 negative kott ~
baik saje ~ pndai pulak tuh ~ sape tak reti nak jge die mg ngek-ngok rr ! [BOY]
CUNN :: COMELL ::SUPER DUPER HOTT
i love you kawan ^^


SITI KHAIRIYAH ^^ CIK SITI
tade ap lah nk ckp psal die nie =.=''
sume nye ok jea pasal die nie bg aku :))
CUNN :: LOveLY :: WOOO
aishiteru kawan ku ^^


NUR SHAFIQAH ^^ CIK PIKA
seorang yg agak TISU  T_T
die nie boleh dikatekn giler2 dan terlbh ceria :D
SUPER DUPER CUTE :: CUNN :: CANTIKK [DORAEMON]
wo ai nie my kwan yang comel ^^

macam nie jea lah yang aku boleh tuliss kan ?!
mengarut giler boleh tak ?! [delet rr cm nie]
tapi pape pon aku ikhlas tuliss nie sume tok orang !
sayang korang semua ketat ketat dear ^^

ANNYEONG !!
Saturday, August 6, 2011 (8:00 AM)

OLD | NEW