Majestry Love Biases affies
Anaa for short . Fabulous girl
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome

SPM ~ fighting !

BIG SMILE :D

salam ~ okay! korang nak tahu tak ap yg aku nk cter b'hbong nan tjok uh ?!
msty nak kn ? okay ~ korang tau kan dh nak PUASA ?
yaa ~ PUASA msty ad RAYA kan ? ahaha ^^
tak2 bkan nak cter sal RAYA lah ~ RELAX >.<
ACC , aku nak cter sal bku EPOP blan OGOS lah :D ehe
aku dpt thu yg die kuarkn SAMPUL DUIT RAYA !
dan aku dpt thu lgie ..slah stu smpl tuh kmpln BEAST aku !
yaa ~ mane tak gler happy en aku ?!!
BEAST tuh beb ! dah rr aku pmint dorg NO.1
hee ~ awak dapat gak saya koleksi bermakna dari BEAST <3
simpan baik2 lah lau btl ad kn ! xkn nk gne bg org :p


SAMPLE SAMPUL DUIT RAYA BEAST ^^
Saturday, July 23, 2011 (6:11 AM)

OLD | NEW